Turismeworkshop om produktudvikling og markedsføring

Næsten 100 personer har tilmeldt sig turismeworkshoppen i Kolding den 3. december. Tilmeldingsfristen udløb i går, men er du interesseret - og hurtig, så kontakt udviklingskonsulent Silja Alisch, Regional Udvikling på mail: sa@rsyd.dk

Workshoppen præsenterer en række dugfriske analyser og er fordelt på fire værksteder med fokus på campingturisme, aktiv ferie samt rejseadfærd og behov på det svenske og tyske marked.

Bag workshoppen står Destination Fyn, Destination LEGOLAND Billund Resort, Destination Sydvestjylland, Destination Sønderjylland, Fomars, Inspiring Denmark og Region Syddanmark.

 

Kinesere og godt værtskab på under tre minutter

Sørg for adaptere, tøfler, gode fotospots, kinesisk turistmateriale og andre kina-venlige services. Resultatet er gode Danmark-ambassadører.

Tjek listen på ny drawboard, og se og hør, hvad der gør kinesiske turister glade.  
 

 
Lokale ildsjæle på guidekursus i Fredericia

Når tusindvis af krydstogtturister til sommer forlader deres skibe for at få fast grund under fødderne, skal de modtages med manér i Fredericia. Derfor er Oplevelsernes Academy i disse dage i gang med at klæde 33 lokalguider på til opgaven via et målrettet kursus, der omfatter både teori og praksis. Det sker i samarbejde med Fredericia Turistbureau og LIAN Consult.

 
'More mojn' skal bane vej for flere turister 

Udviklingsprojektet 'More mojn har fokus på alt det gode, Haderslev og omegn har at tilbyde både lokale og byens gæster. Som en del af projektet afvikles tillige et kursus for 32 frivillige ildsjæle. Projektet er et samarbejde  mellem Haderslev Kommune, Haderslev Erhvervsråd og Oplevelsernes Academy og har det gode værtskab som mål.   

 
 
Events, oplevelser og storytelling som løftestang til vækst

Mød idémand og inspirator Frank Panduro og få inspiration og tips til succesfulde events, der giver synlige resultater på bundlinjen. Dagen former sig som en workshop og inspirationsdag og workshop. Vi arbejder i krydsfeltet mellem at skabe og formidle den gode historie. Du hører om strategiske greb, udviklingsværktøjer og klassisk fortællerteknik. Du får  inspiration, idéer og værktøjer , som er lige til at bruge i din hverdag.

Tid: Onsdag den 10. december 2014 kl. 8.30 - 16.00
Sted: IBC Innovationsfabrikken  
 
Oplevelsernes Academy · Jernbanegade 75-77 · 5500 Middelfart
tel: 70 25 20 07 · info@oplevelsernesacademy.dk