ARTHUR HOTELS: Hotel Kong Arthur, Ibsens Hotel, 3 travle restauranter, en labyrint af gårdhaver, en spa og et konferencecenter. Alt sammen ved Nørreport midt i København.
 
HOTELGÆSTER, MEDARBEJDERE OG LOKALE LØBER SAMMEN I KØBENHAVN
Frisk luft og masser af energi – sådan kickstartes dagen to gange om ugen på Hotel Kong Arthur og Ibsens Hotel. Ni’mat Spa på Hotel Kong Arthur har åbnet en løbeklub, Ni’mat Running Club.

Hotelgæsterne tilmelder sig i receptionen og møder op i løbetøj i Ni’mat Spa kl 7:00. Her står en professionel løbecoach klar til at guide løberne til en smuk morgenløbetur gennem København, mens solen står op.

Løb med styrketræning og spa
Squats, lounges, sit-ups og push-ups er en del af løbetræningen og indlægges i små pauser for eksempel i Ørstedsparken eller Det Kongelige Biblioteks Have. Efter en tur på 4 - 5 km kan løberne slappe af i jacuzzi, sauna og aromadampbad, og morgenens træning afsluttes med en sund og energiboostende smoothie. Ni’mat Spa åbner ekstra tidligt på løbedage eksklusivt for løbeklubben.


- Vi ved, at der er mange løbere blandt vores gæster, og at det kan være svært at løbe i en storby. En morgenløbetur giver en god start på dagen og samtidig møder de lokale og får en oplevelse med af kvarteret her omkring hotellerne. Vores gæster skal have en følelse af at høre til, lidt som den klassiske ”a home away from home”. Selvom de kun bliver hos os et par dage, kan de godt være midlertidigt lokale. (Helle Bisholm, COO, Arthur Hotels)

En ekstra service for hotellets gæster
Hotellets gæster har taget godt imod løbeklubben. Især de gæster, der overnatter jævnligt, har taget den til sig. Det koster ikke noget at deltage, det er et ekstra gode - eller en service, der følger med.


Jeg har deltaget i løbeklubben tre gange og det har været en god oplevelse hver gang. Første gang blev jeg modtaget med stor begejstring og de efterfølgende gange har været som at mødes med mine nye venner. Løbeklubben er et fedt initiativ. Det tilføjer en ekstra dimension, at man ikke løber alene og det presser mig til at give den lidt mere, end min egen motivation kan give, når jeg løber alene. Coachen, er rar og positivt motiverende. (Jonas Thomsen, Chief Architect, KMD)

Man skal ikke blive overrasket over at løbe side om side med hotellets ledere, medarbejdere eller folk fra nabolaget. Ni'mat Spa Running Club er åben for både for Københavnere, Arthur Hotels' medarbejdere og hotellets gæster.
 

KORT NYT

NYE BAR SNACKS

De fleste mennesker har trang til noget salt og sprødt sammen med drinks. Rasmus Bredahl, vores madkonsulent, har i samarbejde med barchefen sammensat et delikat udvalg - økologisk og "næsten" sundt. Med ølpølse, rugchips og skønne oliven, som vi syntes hørte med. 

MANDAGSPJÆK - EN GOD SØNDAG TIL DIG

MANDAGSPJÆK

Det er vores opfordring til at få det bedste ud af en søndag i efteråret - og samtidig et virkeligt godt tilbud! Tag en fridag eller måske bor du i København, og kan nå på arbejde efter at have nydt morgenmaden. Få en hygge-søndag i København med middag, vin og god tid. Se tilbuddet » 

https://www.instagram.com/p/BX4ycejFHI6/

BADEFORHÆNG MED HISTORIEFORTÆLLING 

På Ibsens Hotel har vi hængt specialfremstillede badeforhæng på nogle af badeværelserne. En tegner fra Nansensgade har tegnet brusebadets udvikling i København. Vi tester, om det gør en forskel for vores sydeuropæiske gæster, der er vant til brusekabiner. Se her »

BEDSTE PRIS: 3-DAGES TILBUD i FERIERNE

SE EFTER VORES 3-DAGES TILBUD I FERIERNE

Vi har lavet et rigtigt godt 3-dages tilbud, som er åbent i de fleste ferier. Juleferien og vinterferien kan bookes nu. Har du planer om en tur til København, skulle du lige tjekke det. Du kan sammenligne prisen med andre priser på datoen, når du klikker ”Book”. Så får du alle værelsespriser, på de dage du søger. Find det her »
 

ONKLEN I TÅRNVÆRELSET

LIVET I FUGLEPERSPEKTIV

Engang boede der en kunstner, allerøverst oppe i tårnet på Ibsens Hotel. Der var ikke så mange kvadratmeter i det runde rum, men der var plads nok til Frederik Orloff og hans kone, Emma. Billedbladet skrev i 1947 om hans bohemeliv. For nyligt overnattede Frederiks niecer på Ibsens Hotel og de fortalte om deres barndom. Læs historien »

HERNÖ - EN SVENSK GIN MED MANGE KVALITETSNOMINERINGER

SVENSK GIN KAN DRIKKES RENT

Hernö gin produceres på et lille destilleri i Nordsverige. Den er krydret lidt anderledes end en standard gin, og kan også drikkes uden tonic. Vi anbefaler at drikke den udenfor på ægte nordisk vis. Vi har skind, tæpper og varmelamper.
Hernö gin kan naturligvis også bruges til drinks. Lær lidt om mixologi, se mere her »Kan du ikke se billederne?   I  Vil du ikke modtage emails fra os?