Kompetenceudvikling højt på dagsordenen  

Kompetenceudvikling er en løftestang til vækst, som lederne med fordel kan bør prioritere på linje med andre vigtige opgaver som drift, økonomi og struktur.  Det er et af hovedbudskaberne i Oplevelsernes Academys seneste udgivelse publikation "Kom langt med kompetenceudvikling".

Bogen præsenterer en række enkle redskaber og en model, der fører virksomhederne gennem vision, mål og udførelse af både korte og lange strategier. 

DOWNLOAD BOGEN HER

Kompetenceudvikling i streger.
SE DRAWBOARD HER

 

Destinationsudvikling i teori og praksis  

At destinationsudvikle er en kompleks opgave, der involverer en bred kreds af interessenter. Ny bog fra Oplevelsernes Academy tager afsæt i gode eksempler på destinationsudvikling, som den er grebet an i praksis.

Flere DMO'er (Destimation Management Organisations) er på vej. Opskriften på god destinationsudvikling er forskellig og afhænger af lokale forhold og de muligheder og begrænsninger, der ligger i den enkelte destination. Alligevel er der fællestræk, som har at gøre med strategi, kompetenceudvikling, kommunikation, service og værtskab samt netværk.    
 

 
Kort og godt om kinesiske turister  

Få overblik over de kinesiske turister og deres adfærd. På få sider samler en pixibog de vigtigste fakta, råd og anbefalinger om blandt andet service til hoteller, restauranter, attraktioner og butikker.   

 
HR-ledernetværk på studietur til Paris  

Et besøg i Disneyland og et møde med den ansvarlige for træningsprogrammer og lederudvikling var højdepunktet på studietur til Paris.

"Disney rekrutterer hvert år ca. 3-4000 nye medarbejdere, og det var meget inspirerende at høre, hvordan de griber opgaven an. Alt er nøje iscenesat i overensstemmelse med Disneys univers," fortæller fortæller HR-chef Bente Noringriis, LEGOLAND.  

 
Mange tak for denne gang og rigtig god jul 

Om få dage slutter Oplevelsernes Academy. Mere end 13.400 kursusdage er afviklet og i hundredvis af turismeaktører har været på skolebænken. Forhåbentlig har det i virksomhederne bidraget til både udvikling og større arbejdsglæde.

Vi ser tilbage på fire fantastiske år og frem mod en tid, hvor kompetenceudvikling er solidt forankret i både hoveder og strategier.

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår. På gensyn!

 
Glæd jer til spritnye målrettede kurser i 2015  

Heldigvis venter to nye kurser og efteruddannelsestilbud, designet til turisme- og oplevelsesindustrien. IBC i Kolding tilbyder blandt andet to nye kurser i det nye år:

Vilkommenhiaher, når det tyske sprog står i vejen for din gæstfrihed. Fokus er på forståelse af gæstfrihed og træning i sprog kombineret i ét udviklingsforløb.


Leadership and corporate language. God ledelse er en god forretning. Med uddannelsen Leadership and corporate language får du kombineret leder- og sprogtræning. Vi sætter fokus på sprogtræning, ledelsesværktøjer, sparring og kunsten at sætte mål. Undervisningen foregår på engelsk, og en sprogtræner er tilknyttet til alle dage.


Husk også Temadag i Fredericia den 15. januar med fokus på krigshistorie og turisme.   
Oplevelsernes Academy · Jernbanegade 75-77 · 5500 Middelfart
tel: 70 25 20 07 · info@oplevelsernesacademy.dk